Παιδικός σταθμός Λάρισα Παιδικός σταθμός Λάρισα Παιδικός σταθμός Λάρισα Παιδικός σταθμός νηπιαγωγείο στη Λάρισα

 

"Άκατα μάκατα σούκουτου μπε, άμπε φάμπε ντομινέ
  Άκατα μάκατα σούκουτου μπε, άμπε φάμπε βγε...!"

Έτσι διαλέγανε παλιότερα τα παιδιά ποιος θα τα φυλάει ,ποιος θα κυνηγάει, ποιός θα χωριστεί.
Αυτό το παδικό λάχνισμα "ΆΚΑΤΑ ΜΑΚΑΤΑ" διαλέξαμε για να βαφτίσουμε το σχολείο της μεγάλης αγκαλιάς των παιδιών της Λάρισας.

Το σχολείο μας έχει ως στόχο την αρμονική ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού.

Είναι ένας χώρος χαράς, δημιουργικού παιχνιδιού και καλλιέργειας τόσο των δεξιοτήτων όσο και της σωστής χρήσης της γλώσσας.

Τα τμήματα  είναι ολιγομελή (15-18 παιδιά) με 2 δασκάλες σε κάθε τμήμα, έμπειρες και επιστημονικά καταρτισμένες  με κυρίως αγάπη για το παιδί και τη δουλειά τους, οι τάξεις είναι πλήρως επανδρωμένες με παιδαγωγικό εξοπλισμό νέας τεχνολογίας, projectors και interactive boards με σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις δυνατότητες της προσχολικής ηλικίας σχεδιασμένα για δημιουργικό παιχνίδι και διερεύνηση, δίνοντας  ιδιαίτερη έμφαση στη φαντασία, στη δημιουργικότητα και την ελευθερία εξερεύνησης του κόσμου των παιδιών με το δικό τους ρυθμό, πλούσιο παιδαγωγικό υλικό και παιχνίδια, "γωνιές" δραστηριοτήτων κ.ά.

Το ωράριο είναι 07:30 με 15:30 με κυλιόμενη άφιξη και αναχώρηση (07:30-09:30 και 13:30-15:30). Το δεκατιανό ετοιμάζεται από το σχολείο. Σε περίπτωση που το παιδί θα παραμείνει στον χώρο μετά τις 13:30, μπορεί να γευματίσει με φαγητό που φέρνει από το σπίτι (υπάρχει δυνατότητα ζεστάματος του φαγητού).

Σε ένα περιβάλλον πλούσιο σε ερεθίσματα, που διεγείρουν την παιδική φαντασία, το Νηπιαγωγείο μας στοχεύει να βοηθήσει τα παιδιά από την νηπιακή τους ηλικία (2,5 ετών) να αποκτήσουν κρίση, να ανακαλύψουν τις κλίσεις τους, να αναπτυχθούν σωστά σωματικά συναισθηματικά, νοητικά και κοινωνικά.

 

Δείτε ακόμη: